Pare Coll, 3 - 17005 Girona

972 233 142

Serveis de l’escola

Completem la proposta educativa de FEDAC Sant Narcís amb un conjunt de serveis i activitats, amb els quals volem oferir a les famílies i els alumnes una oferta integral. D’aquesta manera, ens proposem donar resposta a les necessitats de les famílies en àmbits com els del servei de menjador escolar, acollida o educació en el lleure, entre altres.

Menjador

Oferim el servei de menjador i esbarjo educatiu durant l’espai de migdia de 13h a 15h per als alumnes d’infantil, primària i secundària que han de romandre a l’escola en aquest temps. Els menús, equilibrats i variats, s’elaboren a la cuina de l’escola segons les pautes marcades per un nutricionista, amb l’objectiu de satisfer les necessitats nutricionals dels alumnes. Les famílies que ho desitgin poden apuntar els seus fills al servei de menjador en qualsevol moment del curs, de forma regular o esporàdica.

Servei d’acollida

Comptem amb el servei d’acollida per a aquelles famílies que necessitin ampliar el temps d’estada dels seus fills a l’escola, abans o després de l’horari lectiu. Oferim, així, el servei d’acollida matinal de 8h a 9h i a les tardes de 17h a 18h. Les famílies interessades en aquest servei poden apuntar-hi els seus fills en qualsevol moment del curs escolar, sigui de forma regular o esporàdica.

Compra de roba escolar

Les famílies podeu comprar la roba de l’escola (bates, xandall, equipament esportiu, etc.) a través del portal online de l’empresa Rompoda. Un cop feta la comanda a la botiga online, podreu recollir-la al cap d’uns dies a l’escola.

Activitats coescolars

Les activitats coescolars tenen lloc fora de l’horari lectiu i són de caràcter optatiu. La nostra programació d’activitats coescolars vol relacionar els interessos dels alumnes amb els projectes educatius de l’escola, perquè els nens i nenes desenvolupin al màxim els seus talents.

Actualment, a FEDAC Sant Narcís oferim les següents activitats coescolars per infants:

 • Anglès i creativitat
 • Contes
 • Dansa irlandesa
 • Arts marcials
 • Voleibol
 • Escacs
 • Colpbol
 • Escola futbol sala
 • Robòtica i programació
 • Snack Time
 • Xinès
 • Dibuix, disseny i expressió
 • Grups CREC

Altres serveis

Casal de vacances

Durant les vacances de Nadal i estiu (des de juny fins a setembre), organitzem els casals de lleure FEDAC Sant Narcís.

Els casals esdevenen una peça més en la nostra línia de treball a favor d’una escola oberta, socialment activa i que abraça l’educació integral d’infants i joves. A través de l’educació en el lleure, afavorim l’adquisició de valors, actituds i aprenentatges en aquests períodes no lectius.

Els casals de vacances que organitzem abasten totes les edats, i estan oberts tant a alumnes de FEDAC Sant Narcís com d’altres escoles de Girona:

 • Casalet d'adaptació, per a infants que inicien el curs a infantil-3
 • Casalet d’infantil, per a nens i nenes d’educació infantil
 • Casals de lleure i aventura, per a alumnes d’educació primària
 • Casal jove, per a nois i noies de secundària

Més informació

Grups CREC

Els grups CREC són l’esplai de les escoles FEDAC. Els companys dels grups CREC es reuneixen un cop a la setmana per construir llaços d’amistat, aprendre, jugar, compartir moments de pregària, fer sortides i trobades amb alumnes d’altres escoles FEDAC… en definitiva, per compartir i créixer junts!

Els grups CREC de FEDAC Sant Narcís estan oberts tant a alumnes de l’escola com d’altres centres de Girona.

A través d'aquest enllaç es pot realitzar la inscripció als Grups CREC pel curs 2020-2021.

Tardes obertes

Els dimecres i els divendres a la tarda oferim un espai de trobada i de treball perquè els alumnes de l'ESO de l’escola puguin realitzar les tasques que se’ls encomanen. Aquest servei compta amb acompanyament de monitors i és gratuït.

Orientació psicopedagògica
A l’escola comptem amb el servei d’orientació psicopedagògica, per donar resposta a qualsevol alerta relacionada amb l’aprenentatge o l’evolució emocional dels alumnes. Aquest assessorament complementa el seguiment que el tutor realitza a l’aula del desenvolupament personal i acadèmic de l’alumnat.
Auxiliar de conversa d'anglès
Cada curs acollim a FEDAC Sant Narcís un/a jove provinent d’un país de parla anglesa, que actua com a auxiliar de conversa d’anglès. Durant la seva estada a l’escola, dona suport a l’equip docent d’aquesta àrea i participa en activitats a l’aula amb els alumnes amb l’objectiu d’ajudar-los a millorar les destreses de comprensió i expressió oral en anglès.
Compra de llibres de text

A través de la pàgina web de l’empresa Llibres Text, les famílies podeu fer la compra dels llibres de text per a cada curs escolar. Els llibres s’entreguen a l’aula directament als alumnes.

Hi podeu accedir a través de la botiga online http://pedidos.llibrestext.com/pedidos/ca amb el següent codi d'escola: 221209.

Borsa de treball de Cicles Formatius
L'estret contacte amb les empreses i institucions vinculades als nostres cicles formatius ens ha permès obrir una borsa de treball. D'aquesta manera facilitem l'accés al món laboral dels nostres estudiants i titulats.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website