Pare Coll, 3 - 17005 Girona

972 233 142

Vine a FEDAC Sant Narcís

Vine a conèixer FEDAC Sant Narcís

Som una escola de Girona oberta a l’entorn i a totes les famílies i entitats que vulguin visitar-nos per conèixer en primera persona el nostre projecte educatiu. Per això, ens podeu demanar una entrevista o visita personalitzada en qualsevol moment del curs escolar, més enllà de les jornades de portes obertes que organitzem cada any.

Associació de Famílies d’Alumnes (AFA)

L’Associació de Famílies (AFA) de FEDAC Sant Narcís treballa conjuntament amb l’escola per tal d’oferir recursos extraescolars i activitats que reforcen el nexe d’unió família-escola i beneficien els alumnes i la comunitat educativa.

L’AFA, organitzada en comissions de treball, es reuneix el primer dijous de cada mes a les 20:30h a l’escola per decidir les diferents activitats a realitzar. L’associació està sempre oberta a qualsevol mare o pare interessats a adherir-s’hi o a col·laborar-hi activament.

Contacta amb l’AFA: afa@santnarcis.fedac.cat

Alumni

Vas estudiar a FEDAC Sant Narcís i vols retrobar-te amb els teus companys i mestres? Escriu-nos un correu, ens farà molta il·lusió saber de tu i et mantindrem informat de les activitats que organitzem.

Quin és el perfil de l’educador de FEDAC?

Busquem educadors amb talent i passió per educar, somiadors i compromesos amb el projecte de la FEDAC i el poder transformador de l’educació per crear un món millor.

Valorem

  • Titulacions polivalents per treballar en etapes diferents.
  • Titulació o capacitació per impartir les classes en anglès (nivell B2 a educació infantil i primària, i nivell C1 a ESO i batxillerat).
  • Competència digital (dispositius portàtils, treball en xarxa, entorns virtuals d’aprenentatge, aplicacions i programes de suport a la docència).
  • Disponibilitat per realitzar la capacitació docent per acompanyar l'itinerari de creixement personal de l'alumne i l'educador (Curs d'Aprofundiment en la Didàctica de l'Absolut, CADA).
  • Acreditació d’experiències i col·laboracions amb moviments i entitats d’educació no formal (esplai, parròquies, clubs esportius, etc.).
  • Capacitat per al treball en equip.
  • Una profunda vocació per educar, i il·lusió per les tasques quotidianes.

Si t’identifiques amb el perfil d’educador FEDAC, envia’ns el teu currículum per formar part de la nostra borsa de treball.

Pots enviar-nos la teva informació (CV inclòs) mitjançant aquest formulari, indicant-hi la zona i l’etapa que t’interessen. Per ser considerat, l’arxiu que adjuntis ha d’incloure obligatòriament el teu nom i primer cognom en el nom de l’arxiu, per exemple: Cristina_Perez.pdf.

L’enviament del formulari pot demorar-se una breu estona. Si us plau, sigues pacient.

Formulari

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website