Pare Coll, 3 - 17005 Girona

972 233 142

Cicles formatius

A FEDAC Sant Narcís potenciem el caràcter social i el compromís responsable amb una acció social transformadora a través dels nostres estudis de formació professional. Estem especialitzats en els cicles formatius de la branca dels serveis culturals i a la comunitat, àmbit en què tenim una llarga trajectòria.

Part del programa curricular dels cicles formatius que impartim es desenvolupa en forma de pràctiques formatives en centres de treball. Aquestes pràctiques permeten als alumnes aprofundir en els coneixements a partir de l’aprenentatge en un entorn real d’atenció a les persones i facilitar la transició al mercat laboral.

La tradició i vocació de servei de les escoles FEDAC, així com els antics alumnes que exerceixen en l’àmbit social, són també exemples del nostre interès per la comunitat.

CFGM Atenció a les persones en situació de dependència

Estudiant aquest cicle formatiu de grau mitjà (CFGM), obtindràs la titulació de tècnic o tècnica en atenció a persones en situació de dependència.

Durant els dos anys del curs, aprendràs a atendre persones en situació de dependència, en l’àmbit domiciliari i institucional, per tal de mantenir i millorar la seva qualitat de vida.

Descarrega’t el díptic amb els detalls del cicle.

CFGS Integració social

Aquest cicle formatiu de grau superior (CFGS) et permetrà obtenir la titulació de tècnic o tècnica superior en integració social.

Amb aquesta formació, aprendràs a programar i a implementar intervencions d’integració social i de promoció de la igualtat d’oportunitats a través d’estratègies i tècniques específiques.

Descarrega’t el díptic amb els detalls del cicle.

CFGS Educació infantil

Estudiant aquest cicle formatiu de grau superior (CFGS) obtindràs la titulació de tècnic o tècnica superior en educació infantil.

Durant la formació, aprendràs a dissenyar, implementar i avaluar projectes i programes educatius d’atenció a la infància en el primer cicle d’educació infantil (0-3 anys) en l’àmbit formal i en tota l’etapa (0-6 anys) en l’àmbit no formal.

Descarrega’t el díptic amb els detalls del cicle.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website