Pare Coll, 3 - 17005 Girona

972 233 142

Menja’t Sant Narcís, barri comestible

Menja’t Sant Narcís, barri comestible

Els alumnes de 1r, 2n i 3r de primària de l’escola vam estar preparant diverses manualitats de primavera per participar i col·laborar en l’exposició “Menja’t Sant Narcís, barri comestible”. És un projecte impulsat pels veïns i veïnes del barri Sant Narcís, i que, a més a més, compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona i l’Institut Català de Recerca de l’Aigua. 

Un dels objectius d’aquesta exposició ha estat valorar la biodiversitat urbana i dinamitzar el barri. Quan es van posar en contacte amb nosaltres, vam estar encantats de participar-hi.

Els alumnes de primària 1, 2 i 3 vam estar realitzant diferents tasques per decorar un sector de la plaça Assumpció del barri, on s’ha muntat un escenari amb les diferents estacions de l’any amb motiu de l’exposició de Temps de Flors de Girona. Ens vam dividir les diferents manualitats per cursos, de tal manera que entre tots vam elaborar diferents tipus de decorats amb material reciclat per fer que la nostra estimada plaça llueixi amb els colors i l’alegria de la primavera.   

Alumnes creant les manualitats per decorar la Plaça Assumpció

Una vegada ho vam tenir tot preparat, els dies 5 i 6 de maig, vam anar a muntar i decorar l’escenari de primavera amb les diferents manualitats que havien fet els nens i nenes. Finalment, el divendres 7 de maig, per cursos i per torns, vam visitar l’exposició final. L’alumnat va estar encantat i molt emocionat d’haver pogut participar en un projecte de barri com aquest.

Espai de la Plaça Assumpció decorat
Espai de la Plaça Assumpció decorat

A FEDAC Sant Narcís ens agrada participar i involucrar-nos en projectes per a la comunitat educativa, les famílies, les entitats del barri, del municipi, del país i del món. Agraïm al barri de Sant Narcís per comptar amb nosaltres!

En el següent vídeo, un grup d’alumnes de primària 3 us expliquen la seva experiència!