Pare Coll, 3 - 17005 Girona

972 233 142

L’escola disposa d’un coordinador de mobilitat escolar (CME)

L’escola disposa d’un coordinador de mobilitat escolar (CME)

El coordinador de mobilitat escolar és la figura interna de l’equip de mestres i de referència en cada centre educatiu en matèria de mobilitat escolar sostenible, segura, autònoma i saludable, que té la funció d’enllaç entre l’escola, les famílies, els alumnes i tots els agents implicats.

Quines altres funcions té?

  • Actua com a interlocutor de les demandes i problemes relatius a la mobilitat que puguin sorgir al centre educatiu i/o amb les famílies.
  • Recull i proposa iniciatives relacionades amb l’educació viària i la sostenibilitat.
  • Serveix de model per als alumnes i els encoratja a moure’s amb models de transport sostenibles.
  • Coordina i guia els projectes de mobilitat que promou l’Ajuntament dins del centre escolar on imparteix les classes.

El joc de la serp és una campanya que té com a finalitat promoure els desplaçaments de casa a l’escola a peu, en bicicleta, transport públic, desencotxament (cotxe i a peu) i cotxe compartit. Els alumnes de P6 van participar d’aquesta activitat.

Per a més informació, podeu consultar la web de mobilitat escolar sostenible: https://web.girona.cat/mobilitatescolar/xcme/funcions

Quines altres activitats fem a l’escola?

A FEDAC Sant Narcís som escola verda. Per aquest motiu, els projectes i les activitats relacionades amb la sostenibilitat, l’entorn, els hàbits saludables, la gestió de residus, etc. són tan importants. A més a més, treballem els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per contribuir a millorar el nostre món.