Pare Coll, 3 - 17005 Girona

972 233 142

L’alumnat de Batxillerat contribuïm amb el servei comunitari

L’alumnat de Batxillerat contribuïm amb el servei comunitari

Enguany, els estudiants de Batxillerat participem en un programa de voluntariat, basat en el mètode de l’aprenentatge servei, en el qual hem destinat almenys 20 hores a activitats de servei a la comunitat durant el curs.

A través d’aquesta iniciativa, hem pogut integrar els nostres estudis acadèmics amb l’acció directa per millorar el benestar de la comunitat local. Ja sigui treballant en projectes escolars, col·laborant amb l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) o amb altres entitats de la comunitat, hem donat part del nostre temps per tal d’aconseguir un benefici comú.

Així doncs, com a activitats dutes a terme per l’escola, hem participat en l’organització de la Fira de Nadal, les portes obertes i la Cursa Solidària. Alhora, hem col·laborat amb entitats alienes com ara el Gran Recapte d’Aliments, la Cursa Multicapacitats, la Creu Roja, la Robocat, la Brigada del Salabret, la First Lego League, entre d’altres.

El programa de voluntariat no només ens proporciona una oportunitat per a l’aprenentatge pràctic, sinó que també ens inculca valors importants com la responsabilitat cívica, la solidaritat i la consciència social. A més, els estudiants hem pogut comprendre millor els reptes i les necessitats de la nostra comunitat, tot treballant per obtenir un impacte positiu.

En definitiva, amb el suport de l’escola, els estudiants continuem demostrant que el poder de la joventut combinat amb l’educació pot tenir un impacte durador a la nostra comunitat i més enllà. 

Podeu llegir més notícies en el següent enllaç: https://santnarcis.fedac.cat/noticies  i no oblideu seguir-nos a @fedacsantnarcis i X.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website