Pare Coll, 3 - 17005 Girona

972 233 142

Els Grups CREC acomiadem un curs ple d’activitats 

Els Grups CREC acomiadem un curs ple d’activitats 

A la recta final del curs, els Grups CREC de l’escola FEDAC Sant Narcís concloem les nostres trobades amb una valoració positiva de les activitats realitzades, reafirmant el nostre compromís amb l’educació en el lleure, en valors i el creixement personal.

A FEDAC Sant Narcís, ens trobem a la recta final del curs escolar, i és moment de fer balanç de les activitats realitzades pels Grups CREC, l’esplai de la nostra escola.

Els Grups CREC, que formen part de l’àrea de Recerca i Sentit de la FEDAC, han estat un espai humà on infants i joves hem viscut una experiència d’amistat, integrant valors que ens comprometen amb la societat. 

Aquest curs, els nostres grups han estat formats per alumnes des de Primària 3 fins a Secundària 2. Les trobades han tingut lloc els divendres a la tarda, de 17 h a 18:15 h per als alumnes de primària, i els dijous a la tarda, de 17 h a 18 h, per als de secundària. Durant aquestes sessions, hem realitzat un ventall d’activitats que inclouen gimcanes, tallers, jocs i dinàmiques, jocs de taula…

A més de les activitats lúdiques, hem fomentat espais de reflexió i diàleg que ens han permès conèixer-nos millor a nosaltres mateixos i als altres, creant vincles d’amistat i comunitat.

Mitjançant elements simbòlics, l’educació en el lleure i el voluntariat, els Grups CREC hem afavorit la reflexió, la introspecció i el creixement personal dels nois i noies que hi hem participat. A més, els joves van fer una reflexió sobre el que eren per ells els Grups CREC i van sorgir paraules com companys, respecte, jocs, aprendre, compartir…

Així doncs, ens acomiadem d’aquest curs! Els Grups CREC de FEDAC Sant Narcís tornarem el pròxim curs amb més activitats i ganes de continuar creixent junts.

Podeu llegir més notícies en el següent enllaç: https://santnarcis.fedac.cat/noticies  i no oblideu seguir-nos a @fedacsantnarcis i X.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website