Pare Coll, 3 - 17005 Girona

972 233 142

Graduacions curs 23-24

Graduacions curs 23-24

Un any més, ens toca acomiadar l’alumnat que finalitza una etapa a la nostra escola. Alumnes de cicles formatius, batxillerat i 4t d’ESO van celebrar les seves respectives graduacions en un ambient festiu acompanyats de professors, familiars i amics. 

El 23 de maig va tenir lloc, al pati de l’escola, la graduació dels alumnes de Batxillerat, i l’endemà, el 24 de maig, va ser el torn de la de CFGM Atenció a les Persones en Situació de Dependència, CFGS Integració Social i CFGS Educació Infantil. 

Pel que fa a la cerimònia de batxillerat, va començar amb una presentació de l’equip directiu i, seguidament, hi van intervenir l’equip tutorial i tres representants de l’alumnat. Quant a la dels cicles formatius, a part dels parlaments de l’equip directiu, tutors i alumnat, també vam poder escoltar en Karim Sabni, de la cooperativa Idària.

Finalment, en ambdós casos, les celebracions es van cloure amb l’entrega dels títols, un detall per a l’alumnat i un pica-pica per a tots els assistents. Va ser tot un èxit i volem desitjar a tots els graduats el millor en els seus futurs projectes.

Pel que fa a la graduació de 4t d’ESO, va tenir lloc el dijous 20 de juny. Després de la part formal de la cerimònia, l’alumnat va fer entrega de bandes personalitzades, preparades per ells mateixos, en les quals destacaven aspectes i qualitats dels seus companys i companyes.  L’ambient festiu de la cerimònia va continuar amb les fotografies de grup i un pica-pica per a tothom. 

Aquests actes de graduació no només marquen el final d’una etapa, sinó també el començament d’un nou camí ple d’oportunitats i reptes. A tots els nostres alumnes graduats, us diem: Enhorabona! L’escola sempre tindrà les portes obertes per vosaltres. 

Podeu llegir més notícies en el següent enllaç: https://santnarcis.fedac.cat/noticies  i no oblideu seguir-nos a @fedacsantnarcis i a X.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website