Pare Coll, 3 - 17005 Girona

972 233 142

Festival “Viatgem pel món”

Festival “Viatgem pel món”

S’acaba el curs i, durant l’última setmana, l’alumnat d’Educació Infantil hem celebrat el nostre festival de final de curs.

Els nens i nenes, sota el lema de “Viatgem pel món”, hem fet la cloenda del projecte del curs. Hem convidat les famílies per fer un viatge pels cinc continents al ritme de diferents danses d’arreu del món.

Per començar, els Dracs ens hem transportat cap a Amèrica, els Dracs d’I5A hem viatjat al sud, a Argentina, a ritme de tango. A continuació, ens hem mogut cap a Amèrica del Nord, on els Dracs d’I5B ens han fet gaudir d’un ball country.

Seguint la llum d’uns fanalets, els follets d’aigua d’I4A ens han fet viatjar a l’Àsia. Tot seguit, amb el ritme enèrgic dels timbals, els follets del bosc d’I4B ens han portat cap a l’Àfrica.

Posteriorment, els minairons d’I3 ens han transportat a un lloc ben estiuenc. Hem arribat a Oceania, al ritme de les onades de la Polinèsia. Amb els seus moviments suaus i alegres, hem pogut imaginar-nos a les platges paradisíaques i la cultura rica d’aquestes illes.

Finalment, per acabar el viatge, hem tornat cap a casa i tots junts hem ballat una sardana. Aquesta dansa tradicional catalana ens ha unit a tots en un cercle d’amistat i celebració, acomiadant així aquest meravellós viatge.

Per fer un tancament del festival, hem volgut fer un reconeixement als nens i nenes d’I5 que el curs vinent comencen una nova etapa a Primària. Per això hem fet entrega de les orles a l’alumnat i a les mestres que han tingut durant els tres cursos de l’etapa d’Educació Infantil.

El festival “Viatgem pel món” ha sigut tot un èxit. Alumnat, mestres i famílies hem gaudit d’una jornada d’allò més festiva i emocionant. 

Podeu llegir més notícies en el següent enllaç: https://santnarcis.fedac.cat/noticies  i no oblideu seguir-nos a @fedacsantnarcis i X.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website