Pare Coll, 3 - 17005 Girona

972 233 142

FEDAC Sant Narcís participa i organitza la
competició de robòtica oberta de Catalunya,
ROBOCAT 2022

FEDAC Sant Narcís participa i organitza la
competició de robòtica oberta de Catalunya,
ROBOCAT 2022

Aquest any 2022, FEDAC Sant Narcís coorganitza la competició de robòtica ROBOCAT, en la qual participaran 17 equips de tot Girona i 32 de la resta de Catalunya, en total 49 equips.


Però què és la ROBOCAT i en què consisteix?
La ROBOCAT, el Campionat de Robòtica de Catalunya, és una competició de robòtica educativa sense ànim de lucre que vol promoure l’aprenentatge en robòtica i programació independentment del sexe, la condició socioeconòmica o la capacitat acadèmica dels participants.
Els concursants dissenyen, construeixen i programen robots a un preu assequible amb l’objectiu de completar una missió que persegueix avançar vers els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.
La sisena edició de la ROBOCAT s’ambienta en la figura dels Castellers, declarats el 2010 Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Així, els participants hauran d’intentar dissenyar, programar i decorar el seu robot per tal d’aconseguir construir castells amb els diferents cubs de què disposen.
Aquest any la fase territorial es durà a terme el diumenge 8 de maig al nostre centre i la gran final tindrà lloc el dissabte 14 de maig, també a FEDAC Sant Narcís. De la nostra escola, s’hi presentaran tres equips: dos de primària 5 i un de primària 6.


A FEDAC Sant Narcís volem que tothom pugui gaudir d’aquests dies i de la festa de la competició, per això tindrem tallers i activitats que anireu descobrint!
Us convidem a assistir-hi!

Alumnat de primària 6 després d'una entrevista amb Cadena SER Girona