Pare Coll, 3 - 17005 Girona

972 233 142

Els FEDAC Wolvineers es proclamen quart millor equip de robòtica a Noruega

Els FEDAC Wolvineers es proclamen quart millor equip de robòtica a Noruega

  • L’equip de robòtica de l’escola FEDAC Sant Narcís de Girona obté la quarta posició després de participar amb 50 equips de 33 països en la final internacional de la First LEGO League Open European Championship.
  • Els FEDAC Wolvineers han assolit la mateixa puntuació que els tres primers classificats; només el criteri de desempat els ha situats en quarta posició.
  • L’1 de juny organitzaran un torneig d’escacs solidari amb el Club d’Escacs Gerunda per reduir l’impacte econòmic que el viatge a Noruega ha tingut en les famílies dels estudiants.

L’equip de robòtica FEDAC Wolvineers, de l’escola FEDAC Sant Narcís de Girona, és el quart millor equip després d’haver participat la setmana passada en la final internacional de la First LEGO League Open European Championship a Bodø (Noruega). Aquest torneig ha reunit 50 equips de 33 països amb 400 participants.

En el joc del robot durant la competició oficial, l’equip gironí ha aconseguit fer tots els punts del taulell, com els tres primers classificats. Es tracta d’una proesa que, en competició oficial, pocs equips assoleixen i, fins ara, només un equip d’Espanya ho havia aconseguit. Tanmateix, el criteri de desempat de la competició ha acabat situant els FEDAC Wolvineers en la quarta posició, en una competició d’un gran nivell.

En aquesta final internacional de la First LEGO League els diferents equips també han hagut de presentar un projecte de recerca i innovació al voltant de l’art, la cultura i el lleure. Els FEDAC Wolvineers hi han aportat el seu projecte NoteNook, una plataforma social per connectar el món musical de maneral integral. NoteNook ofereix cursos introductoris de música, un taulell per promoure projectes musicals i trobar-hi oportunitats professionals, la possibilitat de compartir cançons i partitures, descobrir esdeveniments o un espai per xatejar i resoldre reptes musicals.

Des que van iniciar el projecte NoteNook, els estudiants gironins han rebut el suport de 135 persones vinculades al món de la música. A més, durant l’estada a Noruega, els FEDAC Wolvineers han rebut també el reconeixement per aquesta proposta innovadora i la seva contribució a la música a través de la tecnologia.

Podeu llegir més notícies en el següent enllaç: https://santnarcis.fedac.cat/noticies  i no oblideu seguir-nos a @fedacsantnarcis i X.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website