Hi ensenyem com preparar un hummus amb crudités de verdures
A FEDAC Sant Narcís creiem que tots tenim talent! És per això que, dins l’horari lectiu, oferim un ventall d’activitats competencials i projectes engrescadors per tal que cadascun dels nostres alumnes desenvolupi les seves capacitats i destreses en relació amb els seus interessos i motivacions.
Aquest dimecres 1 de febrer els alumnes del talent de cuina hem aparegut a la secció “L’hora de berenar” del programa Manduka de TV3.
El curs passat, se’ns va presentar l’oportunitat de participar-hi i tots vam voler acceptar el repte. Així que vam fer una recerca de receptes fàcils i saludables i vam triar fer un hummus amb crudités de verdures i biquinis al pesto. Però, alerta! No és fàcil cuinar i parlar alhora. Vam practicar l’oratòria i la posada en escena i vam gravar-ne tot el procés de creació.
Seguidament, us explicarem com podeu fer aquesta recepta.
Per fer l’hummus necessitarem un pot de cigrons, un got d’aigua, el suc de mitja llimona i un all. Per la seva part, per a les crudités ens caldrà un carabassó, un pebrot i una pastanaga. Un cop tinguem tots els ingredients i després de rentar-nos les mans, netejarem els cigrons amb aigua. Tot seguit, amb la mitja llimona en farem suc i l’afegirem als cigrons, juntament amb l’all. Finalment, ho triturem tot! Per a les crudités, netejarem les verdures, les pelarem i, per acabar, les tallarem.
Estem molt contents que el nostre vídeo hagi estat seleccionat en el programa i esperem que pugueu fer la recepta a casa vostra. Ben segur us en llepareu els dits! El podeu veure a la segona recepta clicant a l’enllaç.
Per altra banda, esperem que aviat pugueu veure el vídeo dels nostres companys cuinant els biquinis al pesto. Són boníssims!
25 escoles a Catalunya amb un projecte transformador, compromès i il·lusionant: #avuixdemà
© 2020 Escoles FEDAC | Tots els drets reservats - Avís legal - Política de privadesa - Política de cookies - Design by Creaescola