Pare Coll, 3 - 17005 Girona

972 233 142

Cursa Solidària a favor de FASOL

Cursa Solidària a favor de FASOL

El divendres 19 d’abril vam córrer la segona Cursa Solidària de l’escola! Enguany, tots els beneficis seran destinats a la Fundació Anunciata Solidària.

La Fundació Anunciata Solidària és una ONG sense ànim de lucre que neix l’any 2017 amb la necessitat de gestionar i donar suport a la missió que duen a terme les Germanes Dominiques de l’Anunciata amb comunitats a l’Àfrica, Amèrica i Àsia. Aquesta missió, que va començar l’any 1856, té com a objectiu central atendre les necessitats urgents de localitats afectades per la pobresa, la marginació social, l’aïllament i la precarietat, mitjançant la implementació de programes i centres educatius, socials i de salut.

Durant tota la setmana, ens hem sensibilitzat sobre les necessitats dels nens i nenes del món i hem estat pensant quines accions podem portar a terme per promoure un canvi. S’ha repartit una cartilla en què els alumnes hem buscat patrocinadors (familiars, amics o veïns) per poder fer les donacions. Hem conegut de ben a prop la Fundació Anunciata Solidària, la qual cosa ens ha fet conscienciar sobre el fet que cada petita acció compta i pot fer una gran diferència en la vida dels altres.

Finalment, l’alumnat d’Educació Infantil, Primària i Secundària hem arribat a la meta essent més conscients de la importància de la solidaritat i de les petites accions per fer un món millor.

Podeu llegir més notícies en el següent enllaç: https://santnarcis.fedac.cat/noticies  i no oblideu seguir-nos a @fedacsantnarcis i X.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website