Pare Coll, 3 - 17005 Girona

972 233 142

Els alumnes del talent de cuina sortim al programa Manduka de TV3

Els alumnes del talent de cuina sortim al programa Manduka de TV3

Hi ensenyem com preparar un hummus amb crudités de verdures

A FEDAC Sant Narcís creiem que tots tenim talent! És per això que, dins l’horari lectiu, oferim un ventall d’activitats competencials i projectes engrescadors per tal que cadascun dels nostres alumnes desenvolupi les seves capacitats i destreses en relació amb els seus interessos i motivacions.

Aquest dimecres 1 de febrer els alumnes del talent de cuina hem aparegut a la secció “L’hora de berenar” del programa Manduka de TV3.

El curs passat, se’ns va presentar l’oportunitat de participar-hi i tots vam voler acceptar el repte. Així que vam fer una recerca de receptes fàcils i saludables i vam triar fer un hummus amb crudités de verdures i biquinis al pesto. Però, alerta! No és fàcil cuinar i parlar alhora. Vam practicar l’oratòria i la posada en escena i vam gravar-ne tot el procés de creació.

Seguidament, us explicarem com podeu fer aquesta recepta.

Per fer l’hummus necessitarem un pot de cigrons, un got d’aigua, el suc de mitja llimona i un all. Per la seva part, per a les crudités ens caldrà un carabassó, un pebrot i una pastanaga. Un cop tinguem tots els ingredients i després de rentar-nos les mans, netejarem els cigrons amb aigua. Tot seguit, amb la mitja llimona en farem suc i l’afegirem als cigrons, juntament amb l’all. Finalment, ho triturem tot! Per a les crudités, netejarem les verdures, les pelarem i, per acabar, les tallarem.

Estem molt contents que el nostre vídeo hagi estat seleccionat en el programa i esperem que pugueu fer la recepta a casa vostra. Ben segur us en llepareu els dits! El podeu veure a la segona recepta clicant a l’enllaç.

Per altra banda, esperem que aviat pugueu veure el vídeo dels nostres companys cuinant els biquinis al pesto. Són boníssims!